rondomgeboortezorg
Verloskundigen
Kraamzorg
echoenzo
bekkenbodem
mensendieck
yoga
Massage
rondomgeboortezorg
nieuws
Kraamzorg
Verloskundigen
bekkenbodem
mensendieck
yoga
Massage

Deelnemers

De Kraamvogel

Kraamzorgorganisatie de Kraamvogel levert kraamzorg in Noord- en Midden Nederland.

Je bent in verwachting. Gefeliciteerd! En je wilt nu al weten dat je straks kunt vertrouwen op een kraamverzorgende die jullie als gezin een goede start geeft. Zodat je straks optimaal kunt genieten van die eerste bijzondere dagen met elkaar.


Wat kun je van ons verwachten?


Een goede start voor je gezin

Er komt veel op je af in de kraamweek. Daarom helpen we je met een goede start voor je gezin. Je leert van je kraamverzorgende alles wat je nodig hebt om na de kraamtijd zelf je baby goed te verzorgen, voeden en leren kennen.


Gezondheid van moeder en kind staat voorop

Jouw herstel en de gezondheid van je baby verdienen, zeker de eerste dagen na je bevalling, alle aandacht. Je kraamverzorgende houdt jullie dan ook goed in de gaten en doet medische controles. Ze zorgt ook dat je de rust neemt die je nodig hebt.


Zorg voor het hele gezin

De komst van een baby is een grote verandering voor je hele gezin. Ook voor broertjes en zusjes en je partner is alles in één klap anders. Je kraamverzorgende betrekt hen bij de zorg voor de baby en zorgt dat er tijd is voor ontspanning.


Goede begeleiding bij borstvoeding

Jij en je baby krijgen bij borstvoeding begeleiding op het allerhoogste niveau. Alle kraamverzorgenden van de Kraamvogel zijn daar namelijk in getraind. Loopt het voeden toch moeizaam, dan staat een van onze lactatiekundigen voor je klaar.


Kans om echt te wennen aan het ouderschap

Je baby moet om de paar uur drinken, regelmatig verschoond, af en toe in bad, veel slapen en je wilt natuurlijk ook nog tijd hebben om te genieten van je baby. Samen met je kraamverzorgende vind je in de loop van de kraamweek een goed ritme."


Klik hier om naar de website te gaan!