rondomgeboortezorg
Verloskundigen
Kraamzorg
echoenzo
bekkenbodem
mensendieck
yoga
Massage
rondomgeboortezorg
nieuws
Kraamzorg
Verloskundigen
bekkenbodem
mensendieck
yoga
Massage
Massage

Deelnemers

Je hoeft als zwangere vrouw uit (de omgeving van) Meppel en de Wolden met de komst van dit nieuwe centrum niet meer te 'shoppen' naar de verschillende soorten zorg. Wij bieden binnen de muren van ons centrum naast verloskundige zorg ook zorg door gynaecologen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen, mensendiecktherapeuten en een fysiotherapeute gespecialiseerd in bekkenbodemproblematiek.Je kunt bij ons terecht voor refelexzonetherapie en zwangerschapsyoga. En natuurlijk ontbreken ook de medische echo’s niet.

Doordat wij met al deze disciplines onder één dak werken en elkaar op de werkvloer vaak tegenkomen, zijn de overleglijnen korter en kunnen we makkelijker gebruik maken van elkaars expertise.Natuurlijk werken we ook met alle andere zorgaanbieders en ziekenhuizen in de regio. Wanneer je je aanmeldt bij de verloskundigen en je zou aanvullende zorg nodig hebben ben je uiteraard niet verplicht bij één van de ketenpartners van Rondom Geboortezorg zorg af te nemen, maar staat altijd je eigen keus voorop!

Welkom op de website van Rondom Geboortezorg!


Je zwangerschap en de geboorte van je kindje is vaak een mooie en bijzondere periode in je leven. Een periode van vreugde en verwachting, maar soms ook van onzekerheid en twijfels. Met alle zorgaanbieders van Rondom Geboortezorg willen wij je graag begeleiden met als kernpunten persoonlijke aandacht en veilige zorg voor moeder en kind.


Wij bieden naast verloskundige zorg vrijwel alle planbare zorg die je als zwangere vrouw (maar ook als partner en/of gezin) nodig kunt hebben in deze bijzondere, maar vaak ook nieuwe en intensieve periode in je leven. Sinds april 2014 is deze nieuwe vorm van intensieve samenwerking tussen de verschillende disciplines die geboortezorg aanbieden in Meppel van kracht. Een uniek concept in Nederland dat zorgt voor korte lijnen en laagdrempelige samenwerking.