rondomgeboortezorg
Verloskundigen
Kraamzorg
echoenzo
bekkenbodem
mensendieck
yoga
Massage
rondomgeboortezorg
nieuws
Kraamzorg
Verloskundigen
bekkenbodem
mensendieck
yoga
Massage

Deelnemers

Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden

De verloskundigen die betrokken zijn bij Rondom Geboortezorg zijn de verloskundigen van Het Verloskundig Centrum Meppel en de Wolden. Je kunt bij hen terecht voor zorg tijdens je zwangerschap, (thuis of poliklinische)bevalling en kraamtijd.

"Wanneer je onze website bezoekt ben jij (of je partner) waarschijnlijk zwanger of heb je de wens om zwanger te worden. In beide gevallen staan wij graag voor je klaar met persoonlijke begeleiding en alle informatie waar je behoefte aan hebt.

Voor elk wat wils en 24/7 bereikbaar
Wij werken in een team van 7 verloskundigen en 2 assistenten. Zo kunnen we  365 dagen per jaar met 2 verloskundigen tegelijk 24 uurs-spoeddiensten doen, zodat wanneer de 1e verloskundige een poliklinische bevalling begeleidt in bijvoorbeeld het ziekenhuis van Heerenveen of Zwolle er altijd een 2e dienstdoende verloskundige dichtbij voor je klaar staat voor een thuisbevalling of andere acute zorg.
Daarnaast heeft elke verloskundige haar eigen aandachtsgebied, een eigen specifieke vaardigheid. Hierdoor zijn we in staat in te spelen op jouw wensen en behoeften; immers geen enkele zwangere vrouw (en partner) is hetzelfde en haar wensen en behoeften kunnen heel verschillend zijn.

Tijdens de eerste gesprekken op de praktijk maken we een echo, brengen we je medische voorgeschiedenis in kaart en stellen samen de basis van jouw zorgpad op. Vervolgens kun je kiezen voor de gewone, reguliere zwangerschapscontroles of voor begeleiding in de vorm van Centering Pregnancy. We organiseren regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten en workshops over allerlei onderwerpen die spelen in deze belangrijke periode in je leven. Daarnaast bieden we veel informatie op onze website en onze facebookpagina. Je kunt van maandag tot en met vrijdag volgens afspraak terecht op onze spreekuren. Eens per week hebben we een avondspreekuur. Ook zijn we iedere werkdag bereikbaar tijdens het telefonisch spreekuur van 9.30 tot en met 11.30 uur voor al je (niet dringende) vragen en zijn we op ons spoednummer natuurlijk 24 uur per dag bereikbaar voor dringende vragen, (spoed)klachten of voor wanneer je ongerust bent."

Klik hier om naar de website van de verloskundigen te gaan.